Iselin (25) herjet for HBK: – Fornøyd med å score fire mål

I RUTE: Iselin Nitter og HBK herjet med Grei på bortebane torsdag.

I RUTE: Iselin Nitter og HBK herjet med Grei på bortebane torsdag. Foto:

HBK-damene har fått klarsignal til å starte med seriefotball fra 11. juli. Dermed er de nå i full gang med oppkjøringen. Torsdag knuste de divisjonskollega Grei.

DEL

Da serien egentlig skulle startet i mars hadde HBK store skadeproblemer. Men etter en lang treningsperiode er de nå nærmest fulltallige, og har hatt 24 spillere på trening den siste uken. Torsdag startet de med et sterkt lag borte mot Grei, og knuste Oslo-laget hele 7–2.

Etter en passiv HBK-åpning det første kvarteret skulle det meste handle om Hønefoss-angriperne.

– Det ble litt rotete de første 15 for vår del. Grei har det meste av spillet og vi klarer ikke helt å løse arbeidsoppgavene våre. Vi kommer oss mer inn i kampen etterhvert og går opp i ledelsen ved Silje. Derfra og ut får vi mer overtaket, sa Iselin Nitter etter kampen, ifølge klubbens nettsider.

Jan Gundro Thorstensens lag gikk til pause med 1-0-ledelse, men etter pause satte de virkelig fart offensivt. Nitter og Silje Nyhagen herjet med Grei-forsvaret, og var involvert i samtlige mål.

Silje Nyhagen sender HBK i ledelsen mot Grei.

Silje Nyhagen sender HBK i ledelsen mot Grei. Foto:

Nitter i storform

Iselin Nitter ble kveldens store spiller med fire mål, flere av den vakre sorten. Blant annet banket hun en volley knallhardt opp i nettaket.

– Det var skikkelig moro med kamp igjen og jeg er selvsagt meget fornøyd med å putte fire mål, fortalte Nitter, som oppsummerer det slik til klubbens nettsider:

– Sett bort ifra at vi slipper inn to enkle baklengsmål så skal vi ta med oss mye godt spill og mange fine mål. Alle jentene gjør en super innsats og vi ser tydelig at vi drar fordeler av å ha holdt oss i god form under corona-tiden. Nå er det bare å jobbe på videre og forberede oss til neste treningskamp. Man merker at man har spilt uten kontakt en stund og vi har alle behov for å komme oss skikkelig i kampform.

Trener Thorstensen var også storfornøyd før laget satte seg på bussen tilbake fra Greibanen til Hønefoss.

– Dette var veldig bra altså. Noen av de angrepene vi leverer er det utrolig høy klasse på. Det gikk så raskt og presist i lengderetning. Dette var virkelig moro, sa treneren til Ringerikes Blad etter kampen.

HBKs tropp:

Troppen: Karolina Westbyn, Emma Rønning, Oda Lillegård, Emilia Stensrud Tyribakken, Maria Emilie Hustad, Stina Næss Berge, Charlotte Listedt Haddeland, Martine Skogstad Falkeid, Iselin Nitter, Malin Rovelstad, Jenny Strandheim, Guro Næss Berge, Synne Hamborg, Inger Vadder, Julie Simonsen Solberg, Silje Nyhagen og Ingvill Hågensen

Mål: Iselin Nitter (4), Silje Nyhagen (2), Ingvill Hågensen.

Neste, og siste, treningskamp for HBK-damene er lørdag 4. juli borte mot Fart.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags