Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til skeiv fest: – Håper dette blir starten på noe mer i Hønefoss

– Vi ønsker å støtte opp under engasjementet som vokste fram med Fossepride.

Det sier Nils-Erik Aasen Flatø, leder i FRI Oslo og Viken. Sammen med den lokale gjengen som i august arrangerte historiens første Fossepride inviterer de nå til Skeiv aften på To Brødre Hønefoss.

– Vi håper så mange som mulig kommer, både engasjerte sjeler og andre som bare vil henge sammen. Sammen blir dette, håper vi, starten på noe mer skeivt gjennom året i Hønefoss, sier Aasen Flatø i en pressemelding.

Les også

Michelle (29) på Pride i Hønefoss: – Jeg lever som dame hver dag!

Året gjennom

– Vi gleder oss veldig mye til å møte folk i Hønefoss. Bakgrunnen for at vi lager Skeiv aften i byen er at vi ønsker å støtte opp under engasjementet som vokste fram med Fossepride, og at vi ønsker å bidra til å skape aktivitet for skeive gjennom hele året.

LES OGSÅ: Fikk kjemperespons etter Pride-initiativ: Nå har Anne-Marthe (29) en veldig god nyhet

Aasen Flatø skal være quizmaster for en såkalt skeiv quiz fredag kveld og lover mye humor og premier.

Dessuten blir det dragshow med Tanja McKenzie og Ayama Star.

Bildeserie

Se bildene fra Pride i Hønefoss her

Artistene

Slik beskrives artistene av arrangøren:

– Ayama Star er en ung og fremadstormende artist som elsker å leke med kjønnsuttrykk. De (red.anm.: korrekt personlig pronomen) er veldig kunstneriske og kreative, tar utfordringer på strak arm og liker å lage show, både med high-kicks og spagater. De har også en vakker, følsom side. Ayama Star er unik og spennende, og de gleder seg til å ta scenen med storm.

– Tanja McKenzie er en internasjonal dragartist. Hun danser og synger, og er skuespiller, produsent og låtskriver. Som en kreativ utøver med vekt på formidling (og en masse glitter), har hun en sterk og karismatisk scenetilstedeværelse. Etter syv år i bransjen både i inn- og utland, har hun mye på hjertet, og unike måter å formidle det på. Forvent fest, sang og moro, men også litt dybde og følelser. Pride er en viktig markering, der man skal både feire, og huske på hva som er viktig.

Arrangementet i Hønefoss har 20-årsgrense.

Les også

Da Hege (34) fikk diagnosen startet hun å bruke kunst som terapi: – Jeg jobber meg gjennom livet, på en måte

SE VIDEO: Her går Pride-paraden gjennom Hønefoss

Kommentarer til denne saken