Jørgen Tangen Bendiksen i kulturskolen sier samarbeidet mellom kulturskolen og korpset gir det beste fra to verdener. Kvaliteten som lærere og elever i kulturskolen bringer inn kombinert med arrangørmusklene som korpsene besitter. I tillegg til at korpsene også bidrar med musikk denne dagen.

– Dette er et flott samarbeidsprosjekt. I tillegg til konserter vil også ordfører Kirsten Orebråten komme for å dele ut talentstipend, forteller Tangen Bendiksen.

Bildeserie

Se bildene! Gardister og skolekorps med storslagent show

Hønefoss ungdomskorps (HUK) samarbeider med Ringerike Kulturskole og Hønefoss skolekorps om å lage minifestivalen i Søndre Park. Festivalen byr på konsert med HUK, Ringerike kulturskoles elever og Hønefoss skolekorps.

I løpet av dagen møter deltar elever fra KULTURMIKS på Ringerike Kulturskole. De skal skape liv og røre med sjonglering, ansiktsmaling og lek med fargerik fallskjermduk.

Konserten avsluttes med utdeling av Drømmestipendet 2023.

– Det vil det syde av liv og røre – musikk, salg av mat og drikke og ikke minst god stemning, lover arrangørene, som håper folk tar med hele familien til Søndre Park.