Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til Digital aktivitetsfest i Hønefoss

Torsdag 14. oktober går lokale krefter sammen for å markere Verdensdagen for psykisk helse. Markeringen gjøres i form av en digital aktivitetsfest for barn, voksne og eldre.

Innsendt

Sendingen kan du følge direkte her på ringblad.no torsdag klokken 10–12.15!

Torsdag 14. oktober går lokale krefter sammen for å markere Verdensdagen for psykisk helse i Sødre park. Markeringen gjøres i form av en digital aktivitetsfest for barn, voksne og eldre.

– Dette er en markering av Verdensdagen for psykisk helse, en internasjonal merkedag som har som mål å spre kunnskap å gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om psykisk helse. Fysisk aktivitet er viktig for den psykiske helsa. Vi ønsker å skape glede og samhold i Ringerike med en felles aktivitetsfest. Fysisk aktivitet gir mange fordeler i alle aldersgrupper, så sett av tiden og bli med på festen, oppfordrer Eir Kvernstuen og Stine Haughovd-Martinsen.

De jobber ved Forebyggende helsetjenester i Ringerike kommune, som arrangerer torsdagens aktivitet.

LES OGSÅ: Robin (35) bygde gutterom for å dyrke hobbyen, nå blir det døgnåpent tilbud: – Fikk ikke lov av kona til å skrike i stua

Hønefoss VGS skal filme arrangementet og Ringerikes Blad vil sende aktiviteten direkte på nett for å nå ut digitalt til barnehager, skoler, og den voksne og eldre befolkningen.

Digital aktivitetsfest er et samarbeid mellom Frisklivssentralen, HOPP, Foreningen treningsglede, Fysioterapitjenesten, BUA, DNT, Kulturskolen, Folkehøgskolen, Hønefoss lyd, medielinjen ved Hønefoss VGS og Ringerikes Blad.

Les også

Michael (20) vil høre om dine utfordringer: – Det er fortsatt mange som tviler på at ting vil bli bedre

Gratis

Flere barnehager, skoler og arbeidsplasser har allerede meldt seg på. Dagsentrene og omsorgsboliger er også klare til å tilrettelegge aktivitet for eldre.

Torsdagens aktivitet er gratis og alle som ønsker kan bli med gjennom direktesendingen som kommer øverst i denne saken.

Program Digital aktivitetsfest

  • Kl. 10.00-10.30: Aktivitet for barn i barnehager og skoler
  • Kl. 11.00-11.30: Aktivitet for ungdom og voksne
  • Kl. 11.45-12.15: Aktivitet for eldre

Arrangementet er åpent for alle. Grupper fra barnehager, skoler og arbeidsplasser kan melde seg på for å være med i trekning av premier.

I tillegg til digitalt arrangement blir det tur med DNT-Ringerike. Oppmøte kl. 12.30 ved stand i Søndre park.

Les også

Helena (32) åpner opp om sin smertefulle fortid: – Jeg var utsatt for grov manipulasjon

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.