Stemningen til værs da Anders Jacobsen dukket opp på hoppskolen

Hoppskole er kjempegøy synes Isak, Oda, Celine, Miriam, Torstein, Oliver og Tobias. Her sammen med Anders Jakobsen.

Hoppskole er kjempegøy synes Isak, Oda, Celine, Miriam, Torstein, Oliver og Tobias. Her sammen med Anders Jakobsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag startet årets hoppskole på Ringkollen. Nå håper klubben at flere barn skal strømme til hoppbakken.

DEL

InnsendtDa den tidligere hoppstjernen Anders Jacobsen dukket opp i bakken ble stemningen ekstra god, og de frammøtte barna storkoste seg.

Men det er plass til mange flere.

– Vi hadde håpet at flere barn møtte opp for å få tivolifølelse og mestring i småbakkene på Ringkollen, forteller Trine Opseth.

LES OGSÅ: Lokale bronsegutter i junior-NM i hopp på Voss

Supert miljø

I Ringkollen Hopp er de en gjeng jenter og gutter fra 6 til 15 år, som koser seg sammen i hoppbakken 2 ganger i uka fra jul til påske.

– Vi hopper og leker på ski i en og en halv time, før vi går inn i varmebua og koser oss litt før hjemreise. Noen ganger er kiosken åpen, og der har vi kakao, saft, vafler og sjokolade. Vi er flinke til å hjelpe og støtte hverandre, og det sosiale miljøet er helt supert. Vi bestemmer selv hvilken bakke vi vil hoppe i, og hvor mye fart vi vil ha, og utviklingen i løpet av vinteren er stor hos alle, fortsetter Opseth.

LES OGSÅ: VM-sølv til Silje: Nå vil hun fly mot seniortoppen

Behov for tråkkehjelp

Det er en del jobb med å holde bakkene på Ringkollen i god stand til treningene. I tillegg til flere barn ønsker hoppklubben derfor også ekstra krefter som kan hjelpe til med å legge forholdene til rette for de unge hopperne.

– Det hadde vært supert om det finnes noen der ute som har tid til å tråkke litt bakker på dagtid tirsdager og torsdager, slik at bakkene er klare når vi kommer på trening. Kanskje er det noen pensjonister som har interesse av at hoppsporten lever videre på Ringerike, forteller Opseth, og ber eventuelt interesserte ta kontakt med hoppklubben.

Ikke for sent

Hoppskolen fortsetter neste tirsdag, og avsluttes tirsdag 19. februar.

– Det er ikke for seint å bli med – det er bare å møte i bakken klokken 18.00. Ta med hjelm og skisko, så får du låne ski av oss, avslutter Opseth.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags