De minste boltret seg i Vikersund, mens de erfarne fikk gode resultater i norgescupen

Oda Opseth, Holeværingen IL, var med på kombinert. Og sikkert kjempefornøyd med å få låne skibrillene til sin OL-søster, Silje Opseth.

Oda Opseth, Holeværingen IL, var med på kombinert. Og sikkert kjempefornøyd med å få låne skibrillene til sin OL-søster, Silje Opseth. Foto:

Av
DEL

InnsendtI helgen var det hopprenn i de minste bakkene i Vikersund. Og det var hele åtte hoppere fra Ringerike som deltok. Og selv med litt kaldt vær og snø, så ble det en artig og flott dag. 

I den aller minste bakken hoppet Miriam Haugerud Moan fra Ringkollen og Pippi Aurora S. Haugen fra Holeværingen IL. Begge hoppet 1,5 og 1 meter.

I K15 hoppet Oda Opseth fra Holeværingen IL i jenteklassen og Tobias Johansen fra Ringkollen i gutteklassen. Begge lå på lengder mellom 8 til 10 meter. Oda, søsteren til OL deltaker Silje Opseth deltok også i kombinertrennet.

I gutter 12 år K25 vant Thorstein Johansen fra Ringkollen, med hopp på 21 og 22,5 meter. 

I gutter 12 år K45 var Sverre Omholt fra Veme Sportsklubb deltaker. Og gjennomførte to flotte hopp på 29,5 og 30 meter, men var nok selv ikke helt fornøyd, men det var moro like vel. Sverre deltok også på kombinertrennet etterpå, og fikk der en flott 2. plass.

Dette blir ikke det siste rennet i småbakkene i Vikersund i år. Når superfinalen i Raw air inntar Vikersund, så skal også suksessen fra i fjor, Mini raw air arrangeres!

Knut Jokerud Strand

Litt over middels interessert i skihopp.

Følg på: Facebook, www.instagram.com/knutjstrand/

I svevet: Thorstein Johansen, Ringkollen skiklubb. Vinner gutter 12 K25.

I svevet: Thorstein Johansen, Ringkollen skiklubb. Vinner gutter 12 K25. Foto:

Gode resultater i Norgescup og junior-NM

På lørdag ble det arrangert hopprenn i Lysgårdsbakken. Selv om været var vanskelig så ble det alt gjennomført på en god måte.

I NC fikk Ole Gubrand Gravermoen fra Veme sportsklubb en flott 3. plass etter å akkurat ha blitt flyttet opp i til en ny klasse. Han var veldig fornøyd med prestasjonen. Knut Jokerud Strand komme like bak, med en 7. plass.

I NC A fikk Sølve Jokerud Strand fra Sokna en flott 7. plass. Litt misfornøyd, men ellers positiv. 

Dessverre ble det bare en omgang i dette rennet, på grunn av vind og snø. Men uansett så fikk de gjennomført et junior-NM litt senere på dagen. 

Der ble resultatene for ringeriksutøverne som følger: Sølve 12. plass. John Andre Langkaas, Tyristubben 26. plass, Ole Gubrand Gravermoen 31. plass, Flemming Dolonen Hagen, Heradsbygda IL 41. plass, Tobas Hauglien, Ringkollen skiklubb 47. plass

Neste helg er det junior-NM liten bakke og lag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags