32 premier for Hønefoss-rytterne på hjemmebane

MANGE GODE PRESTASJONER: Ine Mosengen Nesset ble årets vinner av Bronzetour 2018.

MANGE GODE PRESTASJONER: Ine Mosengen Nesset ble årets vinner av Bronzetour 2018. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Over 430 startet i Hønespranget. Hønefoss-jentene viste hva de var gode for på hjemmebane, med 30 plasseringer og to cupseiere.

DEL

InnsendtIne Mosengen Nesset med hesten red inn til andreplass i fredagens 110-klasse. Lørdag klatret de helt til topps, og tok 1.-plassen i en klasse med 50 startende. Søndag red hun inn til en 10. plass i 110-klassen etter et lite riv. Likevel vant jenta bronzetour-cupen i Hønespranget på hjemmebane.

Hedda Emilie Grønvold med sin hvite raske ponni Lady gikk helt til topps både fredag og lørdag i klasse LA. Søndag red hun inn til andreplass i samme klasse. Dette sikret henne seier i Ponni-touren i Hønespranget som Hønefoss og Ringerike rideklubb arrangerte.

Solide plasseringer

Henriette Ekra Rimejorde startet helgen bra med en andreplass fredag. Med seier i LA lørdag og søndag kunne Henriette være godt fornøyd. Lillesøster Marita Rimejorde Ekra viste at hun kunne måle seg med resultatene til storesøster. Fredag gikk hun helt til topps i klasse LB og lørdag red hun inn til andreplass.

Emmeline Pedersen red samme klasse som Henriette og Hedda. Hun sørget for at toppen av resultatlista var fylt av hønefossjenter. Emmeline red inn til andreplass fredag, tredjeplass lørdag og tredjeplass søndag. Mia Madeleine Svendby fikk andreplass i klasse LA både lørdag og søndag og i tillegg en andreplass i MB lørdag.

Søndag red Emma Zubillaga Nilsen inn til en flott seier i klasse LA, etter en superrask runde. Elise Bråten Thompson red inn til andreplass i klasse LB fredag med sin ponni Troya.

Ida Therese Haveland med hesten Eville kapret seieren i klasse 1 meter fredag og lørdag, og kunne gå først inn på premieutdelingen to dager på rad. Cerin Myrvang Skaarud startet også 1 meter på lørdag og havnet på femteplass.

VANT: Vilde Langvandsbråten vant med sin hest Floris.

VANT: Vilde Langvandsbråten vant med sin hest Floris. Foto:

Flere blant de aller beste

Vilde Langvandsbråten med hesten Floris red inn til førsteplass i klasse 110 cm på søndag, med hele 38 startende. Vilde kunne gå først inn på premieutdelingen, med stallvenninnen Isabelle Rognlid Jensen hakk i hælene. Isabelle red inn til tredjeplass i samme klasse.

Line Brusletto er trener for de fleste av jentene. Hun holdt seg også i toppen av resultatlista da hun under lørdagens 120 klasse red inn til fjerdeplass av 30 startende. Venninnen Annette Danielsen var ikke langt bak og fikk syvendeplass i samme klasse.

FEMTEPLASS: Kathinka Fjeldavli og hesten hennes Enzo red over 130 cm høye hindere.

FEMTEPLASS: Kathinka Fjeldavli og hesten hennes Enzo red over 130 cm høye hindere.

Kathinka Fjeldavli hoppet helgens høyeste klasse, en bane med 130 cm høye og brede hindre. Kathinka havnet på en femteplass i lørdagens 130 klasse. Line Brusletto og Charlotte Nordrum Didriksen deltok også i denne klassen men det holdt ikke helt til plassering. Charlotte ble derimot belønnet i fredagens 120-klasse med en sjetteplass.

Siri Maria Mosengen red inn til syvendeplass i klasse 110 lørdag. Hedda Bergseth Aaboen red inn til sjetteplass i klasse 110 fredag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags