Ved Randsfjord skytterlags årsmøte på Buttentjern den 1. november ble Anne Ingeborg Sogn Øiom hedret for sin innsats under blant annet Nordisk i Vingsted i Danmark.

Sogn Øiom ble da nordisk mester på bane med 346 poeng av 350 mulige, i tillegg fikk hun andreplass i skytterdisiplinen felt med resultatet 42/15.

Laget hadde fått laget en egen kake til den nordiske mesteren, i tillegg fikk hun 500 skudd av skytterlaget for sin innsats.

Hun forteller at hun setter veldig stor pris på markeringen.

– Det er i det gode miljøet i skytterlaget at treningsgrunnlaget legges, og det betyr mye å kunne feire litt sammen med mine gode lagkamerater som jeg har trent sammen med i mange år. De fortjener en takk alle sammen, sier den nordiske mesteren.

Videre vil hun takke alle for deres dugnadsinnsats som er helt nødvendig for at alle i laget skal ha gode treningsfasiliteter på de fine baneanleggene på Buttentjern og Jevnaker skole.

I tillegg til seieren i Nordisk ble hun samlagsmester på Vestre Toten med 346 poeng av 350 mulige, og gikk av med seieren i Fylkesmesterskapet i Snertingdal med 249 poeng av 250 mulige.

På årets Landsskytterstevne ble det en 35. plass på baneskytingen, og i feltskyting ble hun beste kvinne med en femteplass.