Roger Løvaas

Leder Buskeud sjakkrets

Buskerud sjakkrets består i dag av seks klubber. Drammens, Konnerud og Tempo i Drammen, samt Modum, Kongsberg og Hønefoss.

Bortsett fra Tempo har alle klubber en fast spillekveld i uka, henholdsvis tirsdag (Drammens, Kongsberg og Hønefoss) og onsdag (Konnerud og Modum).

Alle klubber har plass til flere medlemmer som ønsker å spille i hyggelige klubbmiljøer. Sesongene varer fra slutten av august til første del av desember, og januar til slutten av mai. Det spilles turneringer over sju-ni runder, med ulike tilbud ved siden av i de ulike klubber.

I deler av Buskerud kan det være noen som sitter og har lyst til å starte opp i sitt lokalmiljø, og disse ønsker nå kretsen å hjelpe med dette.

Det kreves ikke meget. Kun tilgang til et spillested og klokke, brikker og brett, samt et ryddig forhold til sjakkforbundet. Alle disse tingene kan kretsen hjelpe deg med – ikke nøl med å ta kontakt.

Kontaktinformasjon finnes på de ulike klubbers hjemmesider, eller ved kontakt til kretsens leder Roger Løvaas på telefon 911 68 943.

Vel møtt til gode kamper over brettet i hyggelige miljøer – vi sees!

LES OGSÅ DISSE SJAKKREPORTASJENE: