Ungdom fra Hole fikk både klatre og padle

FORNØYD: Aktivitetsleder i Hole ungdomsfrivilligsentral Eelkje Alkemade mener årets aktiv sommeruke for ungdom har vært vellykket.

FORNØYD: Aktivitetsleder i Hole ungdomsfrivilligsentral Eelkje Alkemade mener årets aktiv sommeruke for ungdom har vært vellykket. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hele 20 ungdommer fikk være med på en ukestur med tettpakket program sammen med aktivitetslederen Eelkje Alkemade og friluftsinstruktør Morten Huseby da Hole Ungdomsfrivilligsentral arrangerte aktiv sommeruke for ungdom i Hole.

DEL

InnsendtDag en gikk turen til Høyt og Lavt klatrepark i Oslo. Ungdommene fikk utfordret seg selv oppi trærne med hjelp av flinke instruktører. Tusenfryd-turen var en suksess i fjor, og et stort ønske fra ungdommene var å ta turen ditt også i år. Så da ble det Tusenfryd tur på dag to.

Som deltaker Alvilde Øie Martinsen beskriver var Tusenfryd veldig koselig.

– Det var mange av de vi kjente fra før, men også noen vi ikke kjente. Vi tok mange karuseller og venter på hverandre gjennom dagen. Vi koste oss veldig, sier hun.

Overnattingstur

Dag tre ble planene lagt om litt på grunn av regnværet, så vi dro til Teknisk museum i Oslo først og deretter ble det Bowling på Lucky Bowling i Oslo.

Overnattingsturen på dag fire hadde mange gledet seg til lenge. Vi pakket med oss masse god mat, marshmallows, sjokolade og nok popcorn for flere dager. På tur skal man kose seg!

Etter en piknik ved vannkanten ble det padletur på Øyangen. Dette var spennende opplevelse for alle, med mye latter og vannspruting. Etter dette tok vi med oss ganske så store sekker for å gå noen kilometer til hyttene vi fikk leie.

Stien var bratt, og sola stekte men vi klarte å komme oss fram. Ved ankomst på hytta fikk ungdommene mulighet til å bygge sin egen gapahuk. Noen andre gikk på blåbærtur og lagde syltetøy til frokost dagen etter.

Gratis

På kvelden tok mange en deilig kveldsbad i innsjøen ved hytta. Før leggetid ble det fortelling av spøkelseshistorier og marshmallows.

Uken var gratis for alle deltakere. Målet med sommeruke var inkludering, fellesskap, nye vennskap og ikke minst utrolig mye moro! Alt i alt har vi hatt en strålende fin og uforglemmelig uke med flotte ungdom fra Hole. Mange lurte på «aktiv vinter», og det er noe vi tar med oss videre!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags