Have yourself a merry little Christmas

Vokalist Eli og gutta Sondre, Arne Kristian og August fikk det til å svinge i Metodistkirken under framføringen av låta "Have yourself a merry little Christmas" under konserten Blåtime

Vokalist Eli og gutta Sondre, Arne Kristian og August fikk det til å svinge i Metodistkirken under framføringen av låta "Have yourself a merry little Christmas" under konserten Blåtime Foto:

Av

Julekonserten «Blåtime» med musikkelever fra Ringerike vgs. i Metodistkirken den 12. desember avsluttet med den kjente og kjære julelåten «Have yourself a merry little Christmas». Med det hyggelige budskapet gikk et meget fornøyd publikum ut i den mørke desemberkvelden og nynnet på melodien.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Musikkelevene kunne by på et allsidig program. De leverte fra første tone i sangen «Engler i sne» til siste tone ebbet ut. Elevene viste noe av det de har øvd på i høst. Her var det små velklingende ensembler og mektige sangfremføringer akkompagnert på flygel eller gitar. Publikum viste at de satte pris på mangfoldet. Ekstra applaus runget i Metodistkirken etter sviskene «Winter wonderland», «Baby its cold outside», «Himmelen i min favn», «Santa Baby» og «Nordnorsk julesalme».

– En strålende konsert, sa en fornøyd publikummer. Han la til at flere av elevene spiller og synger så bra at det er lett å glemme at de er elever ennå.

Ikke alle innslagene på konserten handlet om jul. Et spennende arrangement med sang av Vilje og gitarakkompagnement av Kjetil på låten «On my mind» falt i smak, og publikum satt helt bergtatt da 3MUA-elev Guro satte seg ved flygelet og spilte med innlevelse og følelse. Hver gang radarparet Sondre på gitar og Arne Kristian på bass dukket opp, visste de frammøtte i salen at her kommer det til å svinge. Når Modum-gutta fikk med seg Eirik på klaver og August på trommer ble opplevelsen komplett. Da siste låt med dette bandet og Eli på sang strømmet ut i rommet, følte musikklærerne at de denne kvelden hadde verdens beste jobb. Elevene har tilegnet seg lærdom, og utviklet sine talenter som musikere takket være øving og tilbakemeldinger fra musikklærerne.

– Tusen takk kjære MUA for musikken! For rytmene! For opplevelsen og julestemningen dere formidlet! sa en stolt allmennfaglærer, som syntes det var stas å se elevene i andre settinger enn i en teoritime på skolen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken