Sommerkonsert med stor suksess

Sommerkonsert med stor suksess.

Sommerkonsert med stor suksess. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

InnsendtVeme sangkor ønsker å takke alle som bidro til en variert og stemningsfull sommerkonsert i Veme kirke onsdag 8. juni.

Strålende solskinn satte en fin ramme på sommerkonserten med mange flotte sommersanger. Det ble en variert og vakker konsert med stor suksess.

Ringerike mannskor stilte opp mannsterke og fremførte sine sanger under dirigering av Leif Berger. Kristi Grannegård, Thor Arne Thorsen og Ole Jacob Rødningen spilte og sang til begeistring for publikum.

Thorleif Westby er alltid en sikker og stødig herremann på trekkspill. Han fremførte «Svensk vise» og «Cubansk akvarell» i en forrykende fart over tangenter og knapper til stor applaus fra alle. Videre gikk sanggleden til Aina Ghanizadeh som sang sine vakre sanger flott akkompagnert av Andre Storeng på piano. 

Veme sangkor fremførte «Sommardoft», «Kristallen den fina», «Ta meg til havet», «Fin frokost», «Crescendo i gågata», «Høyt på et fjell», «Grand prix»-potpourri og avsluttet med «O' happy day», akkompagnert av Thorleif Westby og Andre Storeng og korets kjære Grethe Ghanizadeh som dirigent.

Det hele ble avsluttet med «We'll meet again» sammen med mannskoret og publikum som sang med.

Veme sangkor tar nå sommerferie og vil med dette ønske alle sangglade en fin sommer

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags