Hans Esben Gihle til Hønefoss med sitt 3. soloshow fredag

Hans Esben Gihle er klar for Hønefoss!

Hans Esben Gihle er klar for Hønefoss! Foto:

Av

Sangeren og komikeren Hans Esben Gihle gjester Eger&Co fredag 11. oktober med sitt show Stabilt Ustabil 3 Bokstavelig talt. Med seg på scenen har som tidligere Hønefoss-musikeren Jørn Atle Støa.

DEL

InnsendtShowet inneholder en kombinasjon av elleville og morsomme figurer, musikalske numre og standup.

Randi Aasa er tilbake! Randi Aasa, en av Gihles suksessfigurer er nå tilbake på scenen, både med ny låt og nye numre. Låten og musikkvideoen «Nye pupper i Tyrkia» spredte seg som en farsott på internett tidligere i år.

Hans Esben har over 20 års fartstid i Oslo Gospel Choir og er også i år klar for juleturné med koret. I Stabilt Ustabil får publikum også oppleve rene musikalske numre og duetter med gutta på scenen.

Artisten fra Toten har opp gjennom årene markert seg som en stor humorist, i tillegg til sangen som har vært hans varemerke i mange år, noe han har vist gjennom både Totenslagere, Sommer på brygga-showene, og Stabilt Ustabil 1 og 2. Nå er det Stabilt Ustabil 3 Bokstavelig talt som gjelder! Premieren ble unnagjort på Gjøvik med 4 fullsatte show.

Hans Esben og Jørn Atle lover å by publikum på en god miks av elleville figurer, tekster og musikalsk humor og et bredt spekter av innhold når de gjester Hønefoss fredag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags