Høyt henger de, og lyst blir det

Ingebrigt Rygg, Jan Erik Grønvold og Dagfinn Erlandsen strekker lyslenken mellom Interoptik og Sparebank1 Ringerike Hadeland ved Søndre torg.

Ingebrigt Rygg, Jan Erik Grønvold og Dagfinn Erlandsen strekker lyslenken mellom Interoptik og Sparebank1 Ringerike Hadeland ved Søndre torg. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Da det nylig ble besluttet at tenning av julegranen og åpningen av julegatene i Hønefoss skal finne sted allerede 18. november, fikk Kiwanis Club Ringerike det travelt med å få rigget til julelysene i Hønefoss’ gater.

Dette er en jobb Kiwanis har hatt i mange år, som krever forberedelse med å kontrollere at alt virker før det blir hengt opp, framskaffing av stiger og lift for å komme opp i høyden, og ikke minst – få samlet nødvendig antall mannskap.

Selve arbeidet med å få det på plass fører til en del tunge løft og balanse på høye stiger for til dels godt voksne herrer. Dessverre er det slik at en del av oppleggene utsettes for hærverk hvert eneste år, slik at det alltid er nødvendig å erstatte en del ledninger og lyslenker, noe som ofte krever en del tid.

Det er ikke alltid at vi har med oss det riktige reservemateriellet.

Imidlertid er det en trivelig jobb, ved at vi får mange hyggelige kommentarer fra forbipasserende. Barnehagebarna har også alltid en del bemerkninger om julen. Den beste kommentaren var fra en dame som sa «Jeg får julestemning bare jeg ser dere!».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags