FOLK: Høstfest på Hole Frivilligsentral

Av
DEL

LeserbrevSommeren har gått og høsten har kommet- fuglene samler seg på jordene og svanene flyr over taket, og sier farvel litt av syn der de kommer . Da er det tid for oss frivillige, til å gjøre en innsats.
Innbydelser og plakater kommer hvor alle som har lyst til å komme på fårikål aften er hjertelig velkommen. kr 150.- i egen andel. Meny ; Fårikål, kaffe og kake, samt lettøl og brus.

Utlodning av flotte frukt kurver gitt av Kiwi, Vik. Rema ,Vik og Spar på Sundvollen . Tusen takk til dere.
Dagen kom og regnet øste ned, men inne var det lunt og godt. Fårikållukt og vakre bord dekket.
Da kl ble 16.00 var 39 personer ankommet, og hvor de ble ønsket velkommen av Vibeke , Grethe, Anne May, John, Asbjørn og Christoffer Robin. disse er vertskap denne ettermiddagen for Frivilligheten Hole. Liv hadde æren for høstdekkede bord.
Alderen på gjestene varierte fra to som er 100 år og ned til 27 år.

At maten smakte både så vi og hørte. Prat og latter hører med i godt selskap. Christoffer Robin kom med noen gode vitser som vanlig, og det skaper stemning.
Fårikålen denne gang hadde vi fått fra Grand Hotell. og den smakte deilig. Kunne ikke vært bedre. Tusen takk Nils Vegard
Mellom middag og kaffen hadde vi et lite lotteri, og det skapte stemning. Hvem vinner, alle håper, men tre st. vant hovedpremier, og noen fikk litt ekstrapremier.
Det snakte godt med kaffe og kaker , mange sitter alene hjemme så det godt å få en god prat med andre, og det er det som vi frivillige ønsker med å arrangere slike sammenkomster for de enslige og eldre i bygda vår.
Neste selskap er rakfisk, den kommer i november
Takk for nå, og vel hjem.

ref, Grethe Hagen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags