Folk: Kulturkveld

Av
DEL

Den 3.9 ble den årlige kulturkvelden arrangert for medlemmene i Brystkreftforeningen Ringerike og omegn, Ringerike Lymfødemforening og Prostataforeningen Ringerike og Hadeland. Kvelden var som vanlig i Citygården og 35 medlemmer møtte opp. De tre foreningene ønsket velkommen til de frammøtte, og introduserte kveldens program. Vi var så heldige å få høre mye fin sang og gitarspill fra lokale Øystein Hagen. Han hadde et bredt repertoar på både norsk og engelsk, med bl.a. sanger fra Elton John, Vamp, Elvis, Lillebjørn Nilsen, Øystein Sunde, Asle Beck, Don Gibson, Beatles mm. Det var til tider allsang og noen artige kommentarer!
Etter konserten var det deilig servering med både mat og kaker som foreningene hadde ordnet. Quiz var også et populært innslag, og alle var aktivt med. Loddsalg ble det også selvfølgelig.
Etter en god historie om kvinnfolk og bilkjøring, ble det loddtrekning med flere fine gevinster, bl.a. fruktkurv fra Kiwi, Hønengaten. Lymfødemforeningens leder, Bente Krogstad, takket for frammøtet og ønsket alle en fortsatt god kveld.


Ref Kari Volden Fossum

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags