Har alle tenner intakt etter akefest ved Sperillen

Av
DEL

InnsendtLørdag avholdt Nyhus kretslag sitt andre akerenn i Buttingsrudseterveien ved Sperillens østside. Det hadde sett mørkt ut en stund for et akerenn. Sol og mildvær tærte på snø og underlag, men lokale traktoreiere med skuff og fres fikk preppa løypa og lagde parkering.

Heldigvis kom det litt kulde noen dager i forkant slik at bakken fikk satt seg og det ble greie forhold for lokale små og store grisekjørere på snowracere og akebrett.

Meiekjelker var ikke noe særlig å kjøre med i år, selv om noen i fjærvektklassen kom seg til nederst i bakken uten å gå på en skikkelig bråstopp.

Det ble satt ljugbare bakketider som varer helt til neste år. Det ble spist pent grilla pølser, og vi spiste sjokolade for å få opp blodsukker og bakketider, drakk kaffe, solbærtoddy og brus.

Sola viste seg en bitte liten stund, og temperaturen var bra. Humøret var gjengs topp og upåklagelig! Vi hadde 50+ gjester som kom fra omkringliggende regioner samt et godt utvalg av lokale helter.

Det var ingen tegn til knuffing og stort sett grei grisekjøring ned bakkene. Som sagt er tannstatusen intakt, med mindre noen yngre deltakere har mista melketenner i etterkant.

Kretslaget takker for oppmøtet, og for hjelp og velvillighet. Takk for en fin dag med flotte folk. Dette er bygda på sitt beste.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags