Ida slapp i slutten av august sitt sjette studioalbum «From This Day On» til strålende kritikker og terningkast med mange prikker over hele fjøla. Ida gjestet oss på Eger & Co. sist i mars i år, da i duoformat med trommeslager Pål Hausken, og de trollbandt både publikum og lokal presse.

Musikkmagi

Alt ligger til rette for nok en magisk musikkopplevelse på vår lille scene. Ida har spilt nye og gamle låter på festivaler rundt om i Norge sommeren gjennom, og har nettopp startet turneen rundt i landet i forbindelse med platelanseringen.

Den siste platen har et definitivt sterkere poppreg enn tidligere plater som har beveget seg gjennom country og americana. Det som allikevel slår gjennom er Idas særpreg, hennes tekster og solide låter som er distinkt gjenkjennelig Ida Jenshus.

Dette skrev Ringerikes Blad etter forrige konsert:


Eger & Co. har i år et høstprogram som er tettpakket med kjente og mindre kjente, lokale og mindre lokale fjes, blant annet Ida Jenshus, Ingeborg Oktober, Christina Ødegård og Ann Kristin Aannerud.

Gjennom vårt samarbeid med All Entertaintment stiller vi også i år sterkt på humorfronten med forestillinger av både Hans Esben Gihle og Morten Grøtnes, begge godt akkompagnert av Jørn Atle Støa.

Konserten med Ida Jenshus sparker dermed i gang en tettpakket kultursesong på Eger & Co. Uten sjenerøst samarbeid med lokale støttespillere i Jensen Bygg Team, Olav Tryterud Studio og Hønefoss Sparebank som støtter kulturprogrammet vårt, hadde det ikke vært mulig for en mindre aktør som oss å ha en slik bredde i arrangementene.

LES OGSÅ: Frykter at korpset legges ned: – Blir et tap for bygda vår, sier Hans Christian (31)

Intimt og tett på

Vi setter enormt pris på når lokale krefter ser at vi forsøker å utfylle det lokale kulturprogrammet på en måte som gjør at de har lyst å bidra, noe vi ikke hadde kunnet gjøre uten støtten vi får.

Våre arrangementer blir intime og tett på, det lar seg ikke gjøre på annet vis når arealet er begrenset og sitteplassene likeså. Dette skaper en atmosfære hvor vi opplever at samspillet mellom artist og publikum blir veldig direkte.

Det er nesten så man opplever litt «hjemme i stua»-følelse i flere konserter og arrangementer, og når man får ekstremt dyktige musikere og formidlere på besøk kan opplevelsen bli ganske enestående både for artist og publikum.