Gå til sidens hovedinnhold

I dag skal mange hjem fra fjellet: – Beregn god tid

I Ringeriksregionen er vinterferien bare så vidt startet. Men Oslo-folket skal hjem igjen i dag, og Veitrafikksentralen varsler om stor trafikk.

På E16 mellom Hønefoss og Sollihøga er det mye trafikk i sørgående retning. Stedvis saktegående kø, cirka 1 time og 45 minutter forsinkelse, opplyste Veitrafikksentralen ved 17-tiden.

– Vi venter hjemfartstrafikk og minner om å beregne god tid, kjøre etter forholdene og å pakke bilen riktig, skriver Veitrafikksentralen i en melding på Twitter og viser til sin nettside for trafikkmeldinger, reisetider og veikameraer.

I tillegg til Oslo er vinterferien også over for Bærum, Asker og resten av Viken – bortsett fra her i det som tidligere het Buskerud fylke.

Vinterferien starter også i Innlandet, Hordaland (unntatt Ullensvang og Voss), Rogaland og Nordland. Vinterferien avsluttes i Oslo, Agder, Troms og Finnmark, Sogn og Fjordane (pluss Ullensvang og Voss i Vestland), Møre og Romsdal, Trøndelag, Vestfold og Telemark, samt Akershus og Østfold i Viken, skriver NTB.

Les også

Kø-kaos på veiene: – Vi brukte dobbelt så lang tid fra Oslo til Hønefoss

Kommentarer til denne saken