I dag åpner Katrine endelig kinodørene: – Vi kommer til å være strenge

ROLIG START: Kinosjef Katrine Wang Svendsen er glad for å kunne ønske filmpublikum tilbake, men minner om smittevernsreglene.

ROLIG START: Kinosjef Katrine Wang Svendsen er glad for å kunne ønske filmpublikum tilbake, men minner om smittevernsreglene. Foto:

Hønefoss kino åpner med første forestilling fredag 15. mai, etter å ha vært stengt i over to måneder.

DEL

Kinoen har vært stengt siden 12. mars. Fra i dag kan endelig folk igjen se film på det store lerretet i Hønefoss.

Men det blir ikke fulle saler med det første.

– Det blir ikke full kino-pakke fra start av. Vi skal følge samtlige smittevernregler til punkt og prikke, og liv og helse har førsteprioritet. Folk skal være sikre på at det er trygt og godt å gå på kino hos oss, sier kinosjef Katrine Wang Svendsen i en pressemelding.

– Dette kommer vi til å være strenge på. Vi har alle et ansvar her, og dette tas alvorlig. Samtidig gleder vi oss stort til åpne dørene igjen,

Savnet publikum

Hun legger til at det har vært to tøffe måneder. De har savnet publikum, og håper og tror at publikum også har savnet dem.

– Vi har jobbet intenst med å forberede oss i de siste dagene etter at det ble klart at det ble en forsiktig åpning, sier Wang Svendsen.

LES OGSÅ: Katrine (35) er årets leder: – Hos meg er det alltid åpen dør

Når det gjelder filmtilbudet blir det en variasjon av filmer som gikk på kino i mars og filmer som aldri rakk å komme på kino før de stengte, og de lover noe for enhver smak.

Programmet finner du på Hønefoss kinos egne nettsider.

LES OGSÅ: Finn selger kjent bygård: – På tide å drive med noe annet

Store filmer

– Vi gleder oss imidlertid veldig til at vi kan ønske velkommen til store filmer som «Mulan» og Christopher Nolans «Tenet» i juli.

Endelig: Vi gleder oss stort til endelig å få åpne dørene igjen, sier kinosjef Katrine Wang Svendsen

Endelig: Vi gleder oss stort til endelig å få åpne dørene igjen, sier kinosjef Katrine Wang Svendsen Foto:

Kinosjefen sier videre at det er umulig for dem å si når de er tilbake for fullt igjen, men nå starter de alle fall i det små.

– Vi håper derfor at publikum vender tilbake til oss, vel å merke sakte, men sikkert, sier kinosjef Katrine Wang Svendsen på Hønefoss Kino.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags