Gå til sidens hovedinnhold

Hyggelig julemøte i HLF

Hele 36 forventningsfulle HLF-medlemmer hadde funnet veien til en julepyntet Benterudstue 22. november 2021.

Innsendt:

Bordene var vakkert dekket med blomster og levende lys. Leder Marit ønsket alle hjertelig velkommen og orienterte om kveldens program.

Julemøte betyr julemat, og Stjernegruppen hadde levert rause porsjoner bestående av ribbe, pølse, medisterkaker og riskrem, samt tilbehør som hører til.

Dessverre hadde vi ingen til å spille for oss denne gangen, men hva gjorde vel det når Thor-Einar hadde laget et flott program om sensommerturen vår i bilder, ord og toner. Han tok oss med tilbake til den historiske vandringen vi hadde på Eidsvollsbygningen og videre tok han oss med til Prøysenland. Her sang vi med i noen av Prøysens kjente viser. Så da ble det allsang likevel!

Ellers flotte bilder og mye historie. Heldige er vi som har Thor-Einar med i styret. Det er ikke første gang han har gledet oss med sine program.

Før kvelden var omme gledet Grethe oss med sine nylagete kransekaker og kaffe. En flott fruktkurv gitt av Rema 1000 Eikli til vårt julemøte ble trukket ut på inngangsbilletten.

Aaslaug og Turid, som har vært vår valgkomite, ble takket av med frodige juleblomster og Thor-Einar fikk velfortjent blomst for sitt bidrag til underholdning. Et hyggelig julemøte var etter hvert over.

Marit takket for det store fremmøtet, og ønsket alle en fin førjulstid og vel møtt til nye møter i 2022.

Kommentarer til denne saken