Gå til sidens hovedinnhold

– Hvor kan man tømme bobil-toaletter i Ringerike?

Artikkelen er over 1 år gammel

I dagens Direkte linje kan du lese om toaletter, takknemlighet og politireform som tålmodighetsprøve.

Direkte linje

Anders Berg på Sokna ser at det skrives mye om behovet for et offentlig toalett i Hønefoss sentrum, men i distrikts-Ringerike er bobiler et vel så aktuelt tema. Han har rett som det er kommet over etterlatenskaper etter bobil-toaletter og spør: Har Ringerike et tømmeanlegg for bobiler?

Takk til bussjåfører

– Jeg vil gjerne få takke de tre flotte bussjåførene som hjalp meg da jeg falt stygt på Rutebilstasjonen. De tok så godt hånd om meg og ringte etter ambulanse så jeg kom meg til lege. Tusen takk for all hjelp. Hilsen en takknemlig eldre dame.

Apropos politireformen

– En råkjører forfølges av lokalt politi og kjører ut av veien på Hadeland. Føreren stikker av og oppspores av hundepatrulje tilkalt fra Drammen. Etter pågripelsen fraktes føreren til arrest på Hamar. Hele tre politistasjoner/kamre på tvers av Østlandet måtte altså involveres i denne hendelsen. Er det rart at politireformen oppfattes som et tilbakeskritt av folk flest. Tidligere hadde vi et politikammer i Hønefoss som sikkert kunne ordnet opp i denne saken med bruk av adskillig mindre ressurser, skriver Ole Jørgen Moe.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Kommentarer til denne saken