Gå til sidens hovedinnhold

Høyre, hva er det egentlig dere prøver å si? | Linda Nordgård

Artikkelen er over 1 år gammel

Vær så snill: Våkn opp! sier Linda Nordgård til Ringerike Høyre.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Viser til innlegget fra Ringerike Høyre. Innlegget deres framstår i aller, aller beste fall som et forsøk på å påpeke at rådmannen m.fl. uttaler seg med faglig tynge (i motsetning til alle andre, tolker jeg innlegget rett) og i verste fall som et middelmådig forsøk på hevn.

Dere ønsker «faktabaserte beslutninger» i Ringerike kommune. Vi som er innbyggere – vanlige dødelige, ikke-politikere, ikke-rådmenn og ikke-kommuneoverleger – ønsker å få vite hvilke fakta disse «faktabaserte beslutningene» bygger på.

Hvis man ikke forstår totalsummen av et regnestykke, er det ikke et bevis på engasjement og vilje til å forstå, at man ber om å få se utregningen? I stedet for å berømmes for engasjementet ender man opp med å bli hengt ut av Ringerike Høyre i lokalavisa, og attpåtil beskyldt for å komme med anklager mot egne kolleger? DET er et sterkt beklagelig og demokratisk problem!

Det er ikke første gang jeg sitter igjen med ingen verdens ting etter å ha lest et leserinnlegg forfattet av Ringerike Høyre, og jeg tror ikke jeg er den eneste.

Det er veldig synd at flere av partiets representanter gang på gang mislykkes i å formidle SAK, og heller er opptatt av å nevne navn og i større eller mindre grad latterliggjøre og henge ut motdebattanter.

Til slutt vil jeg bare si; Det er ikke NOEN av de navngitte motdebattantenes skyld at innbyggerne mister tillit til – eller setter spørsmålstegn ved – politikernes intensjoner.

Å ikke få ordentlige svar, bli avfeid uten diskusjon og/eller møtt med en holdning som er så arrogant at man føler seg ca. like stor som en middels stor kakerlakk, bygger verken tillit, samhold eller tilknytning!

Vær så snill: Våkn opp!

Kommentarer til denne saken