Gå til sidens hovedinnhold

Hønefoss Pensjonistforening får penger fra Viken

Hønefoss Pensjonistforening får 38.000 kroner i støtte fra Statsforvalteren i Viken for å arrangere førjulstreff for hjemmeboende pensjonister i Ringerike kommune. Det kom fram på årets første medlemsmøte.

Innsendt

Leder kunne ønske 74 medlemmer velkomne til årets første medlemsmøte i Hønefoss Pensjonistforening på Klækken Hotell. Han kunne konstatere at alle var glade for at vi er i gang igjen etter lang tid med restriksjoner p.g.a. covid-pandemien.

Det ble minnet om at selv om de aller fleste er fullvaksinerte så anbefales det å etterleve reglene om avstand og håndvask. Han sa videre at det nå er all grunn til å være optimister, hvoretter han oppfordret alle til å bli med å synge sammen med Jahn Teigen. På stort lerret ble det avspilt den kjente artistens «OPTIMIST».

Det var en opplagt forsamling som sang villig med. Deretter ble det orientert om høstens planlagte møter og turer. 3.–5. september reiser 47 medlemmer til Valdres Høyfjellshotell på weekend. Neste medlemsmøte blir 16. september. og 21. oktober. på Klækken Hotell. 16. september får vi besøk av «ÆRLIG OG USMINKET» (Hans & Svein).

Leder kunne også fortelle at foreningen har søkt om – og fått innvilget – 38.000 kroner fra Statsforvalteren i Viken. Midlene skal brukes for å arrangere førjulstreff for hjemmeboende pensjonister i Ringerike kommune, og skal gjelde alle pensjonister i kommunen og ikke bare for Pensjonistforeningens medlemmer.

Arrangementet skal gjennomføres i samarbeid med Frivilligsentralen, og blir på Klækken Hotell 3. november. Den tradisjonelle Julelunsjen for foreningens medlemmer blir den 9. desember, også på Klækken Hotell.

Så var det kveldens inviterte foredragsholder, Per Stubbråten, som engasjert fortalte og viste bilder med overskriften «UTVIKLING AV BYEN VÅR». Det var nok noen i salen som kjente seg igjen, men for de fleste så ble det mye ny informasjon og inntrykk.

Så var det tid for servering og deretter trekking av hovedgevinsten som var «Lunsj for 2 på Klækken Hotell». Leder takket så for frammøtet, og ønsket god tur hjem.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.