Gå til sidens hovedinnhold

Hønefoss-damene herjet

Artikkelen er over 1 år gammel

Hønefoss Basketballklubbs damelag i 3. divisjon spilte denne helgen en meget god bortekamp mot Nordberg fra Oslo.

Innsendt

Da kampen var slutt sto det imponerende resultatet 25–104 på lystavla. En seier der hele laget bidro på en meget god måte.

Alle damene kom på scoringslista, og det var stas da Maria Erlandsen ett minutt før slutt scoret, og resultattavla viste 25–100.

Selv om Helga Mjøs og Sofia Jarstad ikke kunne være med i kampen, var resten av laget fast bestemt på å kjøre gjennom en kamp med så stor fart som mulig.

LES OGSÅ: Maria (18) og Fred (48) vil ta Hønefoss tilbake til gamle høyder

Dessverre fikk den sterke forsvarsspilleren, Hege Mora, så store problemer med ryggen at det ble lite spilletid. De andre måtte derfor ta til takke med lite innbytte etter hvert som kampen skred fram.

Ledet hele kampen

Da damene fikk en flott start og tok en solid 24–7 ledelse etter én periode, ga dette så mye energi at de sto på videre i samme tempo. Etter halvspilt kamp ledet HBBK-damene med solide 51–16.

I pausen ble det snakket om at det kunne være gøy å nå 100 poeng. I den siste halvdelen fortsatte damene i samme stilen, og viste fram mange lekre angrep der ballen gikk fort. Ballen gikk fort, men det gjorde også føttene til spillerne.

Nordberg-damene hadde spesielt problemer alle de gangene Elin Kvisgaard Gulbrandsen satte inn «turboˋn», og nå som de andre jentene på laget er blitt kjent med hennes tempo, får hun også mange gode pasninger.

LES OGSÅ: Francis (32) grep sjansen da HBBK-stjerna ble skadet

Spillerne i helgens kamp med score: Elisabeth Jin (17p), Elin Kvisgaard (40p), Malene Grannegaard Høllo (8p), Lise Løken (14p), Ida Hamremoen (8p), Hege Mora (2p) og Maria Erlandsen (14p).

Kommentarer til denne saken