Holeværingen til topps

TOK POKALEN HJEM: Holeværingen G13 etter seieren i Liungen-cup.

TOK POKALEN HJEM: Holeværingen G13 etter seieren i Liungen-cup. Foto:

Av

Holeværingens G13-lag gikk seirende ut av Liungen-cup 2020.

DEL

Innsendt We are the champions, we are the champions, we are the champions of the world.

Vel, kanskje ikke verdensmestre, men i hvert fall på høyde med de beste i Europa. Eller skal vi være helt ærlige, og det skal vi jo, så må vi snevre det inn til gamle Buskerud. Men følelsen! Følelsen kaptein Thomas hadde da han hevet pokalen over hodet kan nok sammenlignes med da Hugo Lloris gjorde det samme for Frankrike etter å ha slått Kroatia i VM-finalen i 2018.

Holeværingen gutter 13 (2007) har vært på tokt i Lier, nærmere bestemt Stoppen idrettsanlegg og Liungen-cup 2020. Og jaggu gikk vi ikke helt til topps og tok med oss vandrepokalen hjem!

Vant gruppa

Det var en spent gjeng som møtte klare for kamp lørdag morgen. I pulje med Stoppen, Strømsgodset og ROS IL ble det to seiere og en uavgjort. Gruppevinner og klare for kvartfinale søndag. Der møtte vi Strømsgodset 1. Det ble en jevn batalje, men med topp innsats og godt spill var det ingenting å si på at vi til slutt vant 2–0 og med det var klare for semifinale.

Der møtte vi et heltent Hokksund-lag som ga oss kamp helt inn. 0–0 sto det på resultattavlen ved kampslutt. Dermed var det duket for en spennende straffesparkkonkurranse. Der var vi overlegne. Oskar i mål reddet to og presset en tredje over. 3–2 (uten at vi måtte skyte vår femte og siste straffe) gjorde at saken var biff. Vi var ikke helt til å kjenne igjen i denne kampen, men hvem bryr seg nå i ettertid? Vi var klare for vår første finale, i vår første turnering med sluttspill. Herregud, så moro!

Jevn finale

I finalen var det ROS IL som sto på motsatt banehalvdel. ROS leder 1. divisjon suverent og har blant annet slått HBK 8–0 i seriespill i år. Så det var en formidabel motstander som ventet oss. Gutta så ikke ut til å bry seg nevneverdig. De gikk respektløst til verks og det luktet svidd i duellene etter oss. Nok en gang en jevn kamp, men vi var hakket mer på hugget og kriget inn 1–0. Det resultatet holdt helt inn og da dommeren endelig blåste sluttsignalet kunne jubelen slippes løs. WE ARE THE CHAMPIONS OF LIUNGEN-CUP 2020!

Vi er stolte over å ha satt Holeværingen på krets-kartet. Om vi var et ubeskrevet blad før vi kom så er vi sikre på at det er flere som har lagt merke til oss i løpet av helgen. All honnør til gutta og en herlig heiagjeng på sidelinjen gjennom hele helgen! Gode minner er skapt og vi er sikre på at denne gjengen vil skape flere i årene som kommer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.