Gå til sidens hovedinnhold

Holder 20 år gammel tradisjon: – Selv ikke en korona-krise kan hindre oss

Artikkelen er over 1 år gammel

– Hurra, vi har savnet det!

Ingen tvil om at Per Vollestad og de andre i Gutta på skauen gleder seg til 19. juni. Da er det klart for utekonsert på Sørsetra i tradisjonell stil.

– Etter 18 avlyste konserter denne våren kan Gutta på skauen endelig møte publikum live igjen, skriver Vollestad til Ringerikes Blad.

LES OGSÅ: Gutta på skauen måtte avlyse konserter: Så fikk Per Vollestad en spenstig idé

Lang tradisjon

Konserten «En sommernatt på Krokskogen» har vært en tradisjon siden 1999, forteller han.

– Noen ganger ute på vollen, andre ganger inne på Sørsetra. I år må det på grunn av koronakrisen rigges til med scene på tunet, og det settes opp bord, benker og stoler til publikum.

Det åpnes for maks 200 publikummere, og selv om det loves rømmegrøt, blir nok serveringen enklere enn før. Muligheten til å kjøre helt fram er også begrenset.

– Selv ikke en koronakrise kan hindre Sørsetra og Gutta på skauen i å invitere til en «Sommernatt på Krokskogen,» fastslår Vollestad, som forteller at både trioen og vertskapet gleder seg stort til å igjen ønske velkommen til skogsmusikk og historier.

Strømmekonserter

Gutta på skauen er en musikalsk trio bestående av Fredrik Øie Jensen, Svein Olav Blindheim og Per Vollestad.

Under koronakrisen har de hatt litt å henge fingrene i, til tross for alle avlysningene. De deltok på en av sendingene under Hønefoss live fra Gledeshuset, og Vollestad hadde selv den spenstige ideen til en strømmekonsert fra Chat Noir i begynnelsen av mai.

Les også

Her ser du alle Hønefoss live-sendingene i opptak

Les også

Raus slippkonsert med «Gutta på skauen»

Kommentarer til denne saken