Det er første gang at et rent jentelag fra Ringerike vinner når det kommer til ishockey.

Turnering i Oslo

De vant fire av seks kamper denne turneringen som ble spilt i Lørenhallen i Oslo.

Jentene gikk på med full innsats og ett bredt smil om munnen, og er selvfølgelig veldig stolte av hva dem har fått til.

Før hver kamp hadde jentene eget heiarop hvor de samlet seg og ropte: «Panthers, Panthers det er oss, vi er jentene fra Hønefoss!»

Hjelper hverandre

Underveis i kampene heiet jentene som ventet på benken, på lagvenninnene ute på isen «Kom igjen Panthers, kom igjen!», mens de slo køllene sine i isen.

De som var ute på isen, støttet også hverandre godt, med å se hverandre og hjelpe hverandre og keeper som sto bakerst i mål. Jentene var raskt tilbake når det andre laget hadde pucken og hjalp til. Dette resulterte også i at vi ikke slapp inn ett eneste mål i to av kampene våre.

LES OGSÅ:

Bildeserie

Disse møtte vi på jentenes dag i Schjongshallen

Mange av disse jentene startet med hockey etter dem begynte på skøyteskolen for ca. ett år siden, og noen begynte på laget allerede nå i høst. Tenk for en utvikling de har hatt på ett år.

Dette er en herlig gjeng med jenter.

De tar godt vare på hverandre, er rause, støttende og inkluderende. Lagånden er helt klart til stede både på kamper, trening og når vi har noe sosialt.

Takk til trenere også, dere gjør en god jobb! Dere gir jentene god støtte, hjelp og veiledning.

Totalt 23 jenter med

Vi er nå totalt 23 jenter fordelt på to lag, JU9 og JU11.

Vi ønsker selvfølgelig at flere jenter vil være med oss, både på JU9 og JU11. Vi har trening onsdager fra kl.: 17.45-18.35. Ta kontakt med Ringerike Panthers om det er noe dere lurer på, så hjelper vi dere.

Dersom man ikke har skøyteerfaring fra før er skøyteskolen ett godt alternativ til å begynne med. Skøyteskolen har istid før jentene på onsdager fra kl. 17.00-17.40, da kan man også bli igjen litt i hallen og se på jentenes trening om man vil det.

Hockey er for alle og ikke minst, det er veldig gøy.