Her fikk mange gebyr for å ha parkert feil

PARKERING FORBUDT: Nå er det grundig skiltet med parkering forbudt langs veien nær stien til Mørkgonga. Søndag fikk 16 bilister bot for å ha parkert ulovlig i området. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning.

PARKERING FORBUDT: Nå er det grundig skiltet med parkering forbudt langs veien nær stien til Mørkgonga. Søndag fikk 16 bilister bot for å ha parkert ulovlig i området. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto:

Det har vært flere klager på feilparkering ved parkeringsplassen til det populære utfartsstedet Mørkgonga. Søndag tok en politipatrulje turen dit.

DEL

Den turen var ikke resultatløs.

– Politiet skrev ut hele 16 gebyrer for parkering som er i strid med skilting på stedet, sier Merethe Kvaal, operasjonsleder hos Politiet i Sørøst.

Bilene skal ha stått parkert langs veikanten av Åsaveien som er en fylkesvei.

Dermed blir det en bot å betale for de bilistene som ikke fulgte skiltingen. Det er selvsagt lov å parkere på selve parkeringsplassen, men ikke utenfor de avmerkede områdene. Det er nå også tydelig skilting på stedet.

LES OGSÅ: P-plass åpnes for turfolk i pinsen: Syver tar opp tønneheisen med Riksantikvaren

Turer i Mørkgonga er blitt mer og mer populært, og i sommer har det vært god trafikk til det populære turmålet. Samtidig er det begrenset med parkeringsplass, men det er naturlig nok ikke tillatt å parkere ulovlig.

LES OGSÅ: Mann herjet med vekterbil

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.