Til englene i Jevnaker hjemmesykepleie  | Berith Hafnor

TAKKER: Berith Hafnor takker hjemmesykepleien for hjelpen i en krevende tid.

TAKKER: Berith Hafnor takker hjemmesykepleien for hjelpen i en krevende tid. Foto:

Av

Vi har hatt noen tøffe måneder her hos oss – måneder med alvorlig sykdom som kun hadde en utgang. Han er borte nå, og jeg sitter igjen med mange tanker.

DEL

MeningerVonde tanker, ja – men også gode tanker. Gode tanker om alle dere flotte hjelperne som stod rundt oss. Hjemmesykepleien ble en del av vår hverdag – og gjorde hverdagen mye bedre – mye lettere.

Dere kom som engler inn i vårt hjem og hjalp og trøstet. Dere tok dere av ham, ja, men dere var der også for meg. Dere tok dere alltid tid – vi merket aldri noe stress eller mas. Selv om jeg visste dere til tider hadde det veldig travelt, så viste dere det aldri når dere var hos oss.

Dere kom til tiden og dere brukte den tiden dere trengte, og gjerne litt til. Dere betydde en trygghet for oss, en trygghet i hverdagen som var utrolig viktig. Dere kom på fastsatte tider – dere kom uanmeldt og dere kom på det minste vink fra meg.

Det siste døgnet gikk dere langt over arbeidstid og var sammen med oss til det var over. Det ble en verdig avslutning på et flott og innholdsrikt liv. Han fikk være hjemme til det siste, takket være dere.

Tusen takk til alle dere som var hos oss, ingen nevnt – ingen glemt, men jeg ble glad i dere alle sammen. Savner faktisk besøkene deres.

Hilsen Berit og jentene.

Artikkeltags