Gå til sidens hovedinnhold

Hele skolen må ha hjemmeskole etter smitte

En ansatt ved Røren skole har fått påvist koronavirus og ytterligere en ansatt har symptomer. Det medfører konsekvenser for alle elevene.

Koronavirus

HOKKSUND: Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet, skriver Bygdeposten.

Den smittede er ansatt ved Røren skole. Ytterligere en ansatt har symptomer, og kan være smittet. Seks ansatte på Røren skole er satt i karantene, i tillegg er en skoleklasse samt flere ansatte på skolen i avklaringskarantene.

LES OGSÅ: Fastlegene sier nei til å sette Janssen-vaksinen

Ikke nok ansatte

Skoleledelsen har avgjort at hele skolen skal ha hjemmeskole i dag, fredag 11. juni, da det som følge av karantene og avklaringskarantene ikke er nok ansatte igjen ved skolen til å opprettholde normal drift.

Skolefritidsordningen holder åpent hele dagen for elever som har plass der.

LES OGSÅ:Tømmermangel gir dyrere hytter

Venter på prøvesvar

Skolens ledelse vil sende ut mer informasjon til foresatte så snart flere prøvesvar foreligger, og man har mer oversikt over situasjonen, skriver kommuneoverlegen i en pressemelding.

Karantenen for skolebarn og ansatte ved Hokksund barneskole er nå avsluttet, da samtlige har testet negativt to ganger.

Det er med dette registrert totalt 396 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 11. juni 2021), hvorav 191 er smittet i 2021.

Les også

Runars boliger ble trukket tilbake, men nå blir det likevel bygging: – De som har kjøpt her har flaks

Kommentarer til denne saken