Her om dagen kom jeg over et innlegg på Facebook som omhandlet en søknad angående rulleplass. Denne søknaden gikk ut på at personer skulle svare på en rekke spørsmål som ville gjøre dem kvalifisert eller ikke til å få å rulle med russen.

Å rulle betyr at man får være med på i russebuss eller -van.

Søknaden gikk ut på at man skulle svare på spørsmål som: Navn, alder, BH-størrelse, vekt, hvor mange man har hatt samleie med, om man er villig til å strippe i buss/van og om man driver med dop.

Det mest sjokkerende var avkrysningsboksene som omhandlet vekt og hvor mange man har hatt samleie med. Veier man 70 kilo eller mer så er man for feit ifølge søknaden, og har man hatt samleie med 10 personer eller flere, er man hore.

Hvilket press setter dette på russen? For ikke å snakke om de mindreårige som skal være russ om et par år. Standarden blir satt på helt feil premisser.

Selv om denne søknaden kanskje ble laget som en spøk, kan den likevel påvirke enkeltpersoner negativt og oppfattes på en helt annen måte enn det som var intensjonen. En slik søknad ville aldri blitt godtatt ellers, så hvorfor skal russen få lov?

Dom:

Jeg ser ikke at en søknad om rulleplass har noe godt formål og dermed dømmer jeg den: Teit.