Gå til sidens hovedinnhold

Heier på utvikling | Arild Odden

– Hvis vi i større grad, etter en grundig diskusjon, hadde klart å dra i samme retning, tror jeg Ringeriks-samfunnet ville rykket framover i køen.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den siste tiden har debatten både om vei/bane og utforming/høyde på bygninger hardnet til.

LES OGSÅ: Ringerike og byen i støpeskjeen | Øystein Teigre

Frisk meningsutveksling er selvsagt OK, så lenge man holder seg for god til usaklige personangrep, for det er helt uakseptabelt!

Kraftfull innlegg

Helt til det siste har de fleste kraftfulle innleggene om byutvikling kommet fra velvoksne personer. Også det helt fint, men slik jeg ser det er det ikke min generasjon som bør ha mest å si når fremtidens Hønefoss skal utformes.

Les også

Utbygging skal applauderes, ikke sjikaneres | Lasse Olsrud Evensen

Derfor var det svært gledelig å lese de reflekterte og balanserte innleggene fra Stig Nicklas Hansen og Inger-Helene Johansen.

Det er dere som er fremtidens brukere, og jeg håper virkelig at dette kan være starten til å få flere unge på banen.

Gode initiativer

Jeg skulle også ønske at alle (uansett alder) som heier på utvikling, vil støtte opp om alle de gode initiativer som tas.

Hvis vi i større grad, etter en grundig diskusjon hadde klart å dra i samme retning tror jeg at Ringeriks samfunnet ville rykke fremover i køen, og at vi ville slå prognosene i Vekstbarometeret - meg god margin.

Kommentarer til denne saken