- Tar over HBK

Pål Arne Johansen.

Pål Arne Johansen. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Ifølge nettsidene til Tips gjenstår det kun formaliteter før Pål Arne Johansen og Leif Gunnar Smerud er klare som nye HBK-trenere.

DEL

Avisen mener å vite at 33-åringen blir ny HBK-trener sammen med Leif Gunnar Smerud. Det samme melder HBKs supporterklubb Fosseberget på sine nettsider.

Daglig leder i HBK, Rolf-Magne Walstad, sier han verken ønsker å bekrefte eller avkrefte navn på aktuelle trenere før alt er 100 prosent avklart.

- Vi er fortsatt inne i en prosess når det gjelder å skaffe ny trener, og kommer ikke til å si noe før vi har noen på plass. Så lenge ingenting er i boks, er vi veldig forsiktige med å uttale oss, sier Walstad.

Han fastholder at klubben håper og tror at en ny trener vil være på plass i løpet av en uke.

- Dette kan jeg ikke kommentere nå, svarer Smerud når ringblad.no kontakter ham om saken tirsdag kveld. Det lyktes ikke Ringerikes Blad å få fatt i Pål Arne Johansen.

Pål Arne Johansen jobber i dag på Toppfotballsenteret, og har tidligere jobbet som spillerutvikler i Lyn, assistenttrener i Groruddalen BK og assistenttrener for kvinnelandslaget. Smerud er nå assistenttrener på kvinnelandslaget, etter å ha tatt over for nettopp Pål Arne Johansen. 33-åringen har tidligere vært trener i Mandalskameratene.

LES OGSÅ: To aktuelle som ny HBK-trener

Hvor lang kontrakt de to vil inngå, er foreløpig ikke kjent.

ER JOHANSEN OG SMERUD RETTE TRENERE FOR HBK? Si din mening her

Artikkeltags