Sigurd har spilt sin siste HBK-kamp – for denne gang

Tilbake i HBK: Sigurd Svendsen var glad for å bidra til at det ble seier på Notodden med sitt presise innlegg som ga 2–1.

Tilbake i HBK: Sigurd Svendsen var glad for å bidra til at det ble seier på Notodden med sitt presise innlegg som ga 2–1. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

HBK fikk nyte godt av ferievikar Sigurd Svendsen i én kamp før han vendte tilbake til skolebenken.

DEL

I den noe uventende men akk så velkomne 2-1-seieren borte mot Notodden 16. juli, overrasket nok Frode Lafton mange med laguttaket. Ferievikar Sigurd Svendsen startet kampen. Men flere kamper ble det ikke, for midtbanespilleren vender igjen tilbake til skolebenken. Han har startet på politiutdanning i Kongsvinger.

– På bakgrunn av det har han ikke mulighet til å være en del av vårt A-lag. Men dette var vi klar over når han trente og spilte med oss i sommer, sier Hønefoss-trener Frode Lafton.

Sigurd Svendsen har åpenbart ikke lagt fotballskolene helt bort. Forrige uke bidro hans scoring til at Grue vant 3–2 over Rena i 5. divisjon.

Overraskelsen var stor da Sigurd Svendsen ga seg i HBK etter en hjemmekamp mot Nybergsund Trysil i midten av august i fjor. Den gang gikk turen til Tromsø og idrettsvitenskap-studier.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags