Hulda, Kamilla og Synne har signert for HBK

BLIR MED VIDERE: Hulda, Camilla og Synne har signert ettårsavtale med HBK.

BLIR MED VIDERE: Hulda, Camilla og Synne har signert ettårsavtale med HBK. Foto:

Søndag kveld har Hønefoss Ballklubb signert kontrakter med Synne Kristine Hamborg, Kamilla Wefald Engebretsen og Hulda Margret Brynjarsdottir.

DEL

Alle tre har skrevet ettårskontrakt, opplyser HBK på sine hjemmesider.

Synne Kristine Hamborg har vært med siden oppstarten i 2015 (4. divisjon), til tross for at hun nettopp har fylt 18 år. Hun var også spilleren som scoret vårt første seriemål mot Vikersund en kamp våre damer vant 19–0 i seriepremieren på Aka Arena 30. april 2015. Denne sesongen ble det åtte scoringer på Synne, de fleste av dem på utsøkte langskudd, opplyser klubben.

Kamilla Wefald Engebretsen pådro seg en kneskade i treningskampen mot Lyn før oppkjøringen til seriestarten i 2. divisjon 2018. I 2016 og 2017 var hun en av Jan Gundro Thorstensens mest betrodde spillere, skriver Hønefoss Ballklubb.

Engebretsen går for tiden på skole i Kristiansand, men vil ta turen til Hønefoss i helger og ferier for å spille treningskamper. Under oppholdet i Kristiansand skal hun trene med en lokal klubb.

Hulda Margret Brynjarsdottir fra Island debuterte for HBK mot Fjellhamar 6. oktober, da HBK vant 3–0. Brynjarsdottir har erfaring fra islandsk 1. divisjon, ifølge honefossbk.no.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags