Klubben og Skarsfjord skal ha blitt enige i dag. Kontrakten gjelder ut 2017-sesongen.

Det er ikke avklart hvem som blir assistenttrener.

Dagens assistenttrener Frode Lafton er i tenkeboksen om sin framtid. Han er sterkt ønsket med videre i en eller annen posisjon i klubben.

– Jeg er ganske sikkert på at han blir å se i en rolle for HBK også i fortsettelsen, sa sportssjef Rolf-Magne Walstad på en pressekonferanse i dag.

Skarsfjord ble ansatt som HBK-trener i juni , og fikk med seg Frode Lafton som assistenttrener etter at klubben avsluttet samarbeidet med Roar Johansen og Luis Berkemeier Pimenta.

– Jeg elsker store utfordringer, og dette er en slik. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, sa Skarsfjord i en pressemelding fra fotballklubben den gang.

Skarsfjord var inntil i fjor høst hovedtrener for Brann, der han fikk med seg cupfinale og 4. plass i eliteserien. Han har tidligere vært assistenttrener i Rosenborg og hovedtrener i FK Haugesund med cupfinale fra Adecco-posisjon.

Skarsfjord, og Lafton, ble i første omgang ansatt som A-lagstrenere fram til nyttår.

– Forhåpentligvis vil de sportslige resultatene for resten av inneværende sesong bli så gode at både de og klubben ønsker å fortsette samarbeidet også i 2015, sa Terje Raastad, styreleder i HBK, i juni.

LES OGSÅ KOMMENTAR: Kontinuitet på alle fronter

Er dette riktig trenervalg? Si din mening under!