- Savnet Angan og Steffensen

Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Hønefoss manglet angrepskraft i kampen mot Stabæk, og Davy Claude Angan var savnet med sin evne til å holde på ballen og komme til sjanser. Kampen i bilder Enig i vår vurdering? Din egen dom: Kampen minutt for minutt: Hva mener du?

DEL

- Klart vi savnet både Angan og Steffensen. Men de er jo skadet. Mitt håp er at begge kan spille borte mot Aalesund. Det er ingen lette kamper som venter. Alle blir like tøffe, sier trener Tom Gulbrandsen etter et begredelig 0-4-tap på AKA Arena.

LES OGSÅ: Klasseforskjell på AKA Arena

- Vil ikke svartmale

Han avviser at HBK har tatt for lett på det etter den gode innsatsen i det siste.

- Det vil jeg avvise. Vi jobber målrettet og med sterk fokusering foran hver match. Som jeg nettopp sa er alle kamper like vanskelige, og jeg ser ingen grunn til å svartmale. Alle lag havner i en slik situasjon før eller senere etter å ha opplevd medgang over en lengre periode, avslutter Gulbrandsen.

Håkon debuterte

Håkon Langdalen fikk endelig sin debut i Tippeligaen i søndagens kamp.

- Det var utrolig stort å få min debut i Tippeligaen og det ga så absolutt mersmak, forteller han.

- Stort for meg

Unggutten fra HBKs egen stall fikk sitt etterlengtede innhopp noen minutter før slutt mot Stabæk, og følelsen da han kom innpå er noe unggutten kommer til å huske i lang tid.

- Jeg har jobbet hardt og lenge for å nå dette målet, og å få debutere i Tippeligaen var bare så utrolig stort. Det var litt kjedelig å komme innpå i en slik kamp, men uansett var dette stort for meg, sier en opprømt Langdalen etter kampslutt.

Artikkeltags