Runar (46) er ny sjef i HBK

NY DAGLIG LEDER: Runar Vinjevoll (46).

NY DAGLIG LEDER: Runar Vinjevoll (46). Foto:

Runar Vinjevoll er ansatt som ny daglig leder i Hønefoss Ballklubb.

DEL

Han overtar det administrative ansvaret for klubben etter Åge Amundsen senest fra 1. februar 2019, skriver HBK i en pressemelding.

– Jeg har virkelig et bankende hjerte for HBK, og jeg gleder meg til å ta fatt på alle de spennende oppgavene som nå venter, sier Vinjevoll.

Åge blir

Åge Amundsen har selv ønsket å gå over i en redusert stilling, men fortsetter i klubben.

– Åge har gjort en kjempejobb også som daglig leder. Vi er derfor veldig glade for at han fortsatt vil jobbe i klubben når han nå ønsker å trappe noe ned, sier Cecilie P. Øyen, styreleder i HBK.

Runar Vinjevoll ble på det ekstraordinære årsmøtet i HBK i september, valgt inn i styret. Dette vervet fratrer han når han nå overtar som daglig leder.

TRAPPER NED, MEN BLIR: Åge Amundsen fortsetter i ballklubben i redusert stilling fra neste år.

TRAPPER NED, MEN BLIR: Åge Amundsen fortsetter i ballklubben i redusert stilling fra neste år. Foto:

Runar Vinjevoll er godt kjent på AKA Arena og i HBK.

Hans to sønner har de siste fem årene spilt for klubben, og Runar har vært lagleder for flere ulike bredde- og satsingslag. Før det var han i mange år en del av styret og fotballgruppen i Hønefoss Sportsklubb, opplyser HBK.

Vinjevoll har arbeidsbakgrunn fra IT-bransjen. Han startet i 2007 opp Bransjedata med hovedkontor i Hønefoss, og var daglig leder for selskapet fram til 2017, da det ble solgt til et svensk investeringsselskap. Siden da har han jobbet som markedsdirektør og daglig leder i Cordel Norge.

I FJOR: Svein Lafton sluttet i HBK

– Et privilegium

– Styret er meget godt fornøyd med at Runar takket ja til tilbudet om å bli ny daglig leder i HBK. Hans brennende engasjement for klubben, kombinert med hans mangeårige erfaring som gründer og næringslivsleder, gjør ham svært kvalifisert til denne jobben, sier Øyen.

– Vi er sikre på at Runar vil spille en sentral rolle i arbeidet med å styrke HBK, både innenfor bredde- og toppfotballen.

– HBK-familien består av svært mange flotte og engasjerte personer – sponsorer, supportere, frivillige, foreldre, trenere, lagledere, spillere på alle nivåer samt øvrige medarbeidere. Det vil bli et privilegium å få mulighet til å jobbe sammen med alle disse for å gjenreise HBK som «Ringeriksregionen stolthet», sier Runar Vinjevoll.

Artikkeltags