HBK-talenter på landslagssamling

Synne Hamborg er på treningssamling med J16-landslaget, mens Kreshnik Krasniqi er på samling med G16-landslaget denne uken.

Synne Hamborg er på treningssamling med J16-landslaget, mens Kreshnik Krasniqi er på samling med G16-landslaget denne uken. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

HBK-spillerne Synne Hamborg og Kreshnik Krasniqi er denne uken opptatt på landslagssamling.

DEL

Mens Synne Hamborg er opptatt med J16-landslaget i Oslo, har Kreshnik Krasniqi reist til England sammen med G16-landslaget.

– Dette blir morsomt. Det er nok mange gode spillere og høyt tempo, sier Synne Hamborg.

Den 15 år gamle spilleren som både kan spille midtstopper og midtbane er denne uken med på sin aller første landslagssamling.

Under samlingen i Vallhall denne uken blir det ingen landskamper. Derimot blir det trening og en internkamp som skal spilles tirsdag.

Kreshnik Krasniqi skal også representere Norge. Han har fått fornyet tillit av landslagstrener Erland Johnsen til en miniturnering. Denne gang i England. Norge skal møte England, Italia og Tsjekkia.

- Dette blir selvfølgelig bra. Forhåpentligvis presterer jeg bra og viser meg fram. Jeg tror jeg er med nå for å bevise at jeg kan levere på internasjonalt nivå som i forrige samling, sier Kreshnik Krasniqi.

Kampene i miniturneringen spilles slik:

  • 16. februar klokken 14.00:  England – Norge, St.Georges Park
  • 18. februar klokken 11.00:  Norge – Italia, St. Georges Park
  • 21. februar klokken 11.00: Tsjekkia – Norge, St.Georges Park
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags