Gå til sidens hovedinnhold

– Min tid i HBK ble både kortere og annerledes enn jeg hadde forventet

Artikkelen er over 6 år gammel

Daglig leder i Hønefoss BK, Knut-Inge Stein, skal ha sagt opp sin stilling, og fratrer allerede i midten av august, skriver klubben på sin hjemmeside.

Årsaken skal være at han har takket ja til en ledende stilling i norsk avdeling i et internasjonal selskap. Hvilket kan han foreløpig ikke opplyse om.

Forlater skuta

– Fordi de ansatte hos min fremtidige arbeidsgiver ennå ikke er blitt informert, kan jeg ikke nå fortelle om hvor jeg skal begynne. Jeg fikk imidlertid et tilbud om en svært spennende jobb som jeg følte at jeg ikke kunne si nei til, sier Knut-Inge Stein til hønefossbk.no.

Jevnaker-mannen, som tidligere har jobbet i WordFinder, NRK, Mikrodaisy og Fronter, fikk kun en halv sesong i sjefsstolen:

– Min tid i HBK ble både kortere og annerledes enn jeg hadde forventet da jeg begynte i klubben tidlig i år, er det korte svaret han oppgir til hønefossbk.no.

Det lyktes ikke Ringerikes Blad å komme i kontakt med Knut-Inge Stein mandag.

LES OGSÅ: – Vi skal gjøre HBK attraktiv

Flere oppgaver for Walstad?

Styreleder i Hønefoss BK, Morten Woldsdal, forteller til samme nettsted at han har forståelse for Steins beslutning.

– HBK-styrene vil nå diskutere hvordan vi skal erstatte funksjonen som daglig leder i klubben.

Oppsigelsen kommer kun kort tid etter nyheten om at salgs- og markedsansvarlig i Hønefoss BK, Trude Berg Hauge, valgte å si opp sin stilling.

I forrige uke skrev Ringerikes Blad om rykter som tilsa at trener Rune Skarsfjord kan være på vei bort fra klubben.

En av mange lokale meningsbrytere, Terje Andersen, spådde HBKs undergang i et leserinnlegg som tronet på toppen av leserstatistikken i helgen. Andersens tanker fikk ikke stå uimotsagt. Ivar Gunnar Lia gikk rett på sak, og spurte: "Hva har skjedd, Terje Andersen?".

Ringerikes Blad har foreløpig ikke vært i kontakt med sportssjef, Rolf-Magne Walstad.

LES OGSÅ: HBK bruker sommerferien på kuttliste

Kommentarer til denne saken