Nei til Strand - ja til juniorer

I A-STALLEN: Juniorene Frithjof Jørgensen (fra venstre), Håkon Langdalen, Steffen Moløkken, Kjetil Elfving og Vegard Klem Hafnor er tatt opp i HBKs A-stall foran 2008-sesongen. Bak: Spillerutvikler Håkon Wibe-Lund.

I A-STALLEN: Juniorene Frithjof Jørgensen (fra venstre), Håkon Langdalen, Steffen Moløkken, Kjetil Elfving og Vegard Klem Hafnor er tatt opp i HBKs A-stall foran 2008-sesongen. Bak: Spillerutvikler Håkon Wibe-Lund. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

HBK har skrinlagt planene om å hente den tidligere Lillestrøm-spilleren Pål Strand. Klubben velger i stedet å ta opp fem 16-19-åringer fra sitt eget juniorlag til A-stallen.

DEL

Fredag ble fem nye spillere presentert i spillerstallen til A-laget.

Det er juniorene Frithjof Jørgensen (18), Håkon Langdalen (16), Steffen Moløkken (19), Kjetil Elfving (19) og Vegar Klem Hafnor (19).

- Vi har valgt å satse på fem gutter fra vårt eget juniorlag. Det blir ikke aktuelt å hente Pål Strand i denne omgang. Han ble for dyr for oss. I stedet satser vi på å utvikle lovende spillere fra egen junioravdeling. De er vant til å trene mye og har lyst til å satse, forteller daglig leder i HBK, Espen Langdalen.

HBK kommer til å tegne ny kontrakt med lovende Fritjof Seeberg fra Groruddalen i løpet av få dager. Dermed er jakten på nye spillere avsluttet i den lokale 1. divisjonsklubben.

- Ja, slik det ser ut nå, har vi ingen flere på gang. A-stallen vil med de nye juniorene telle 23. 20 av dem blir med til La Manga. Benny Olsen, Henrik Langdalen og Kenneth Jensen er ikke aktuelle på grunn av skader, sier Langdalen videre.

Artikkeltags