Klart for slaget om Buskerud

Vil legge et godt grunnlag: Jubelscenene har vært mange i det siste. Lørdag ettermiddag vil de legge et godt grunnlag for høsten.

Vil legge et godt grunnlag: Jubelscenene har vært mange i det siste. Lørdag ettermiddag vil de legge et godt grunnlag for høsten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag ettermiddag får HBKs damelag besøk av Hallingdal på AKA Arena. Det er med andre ord duket for slaget om Buskerud.

DEL

– Den kampen blir viktig for oss, og dersom vi klarer tre poeng hjemme mot Hallingdal, så har vi lagt et godt grunnlag for høstsesongen, uttalte HBK-trener Jan Gundro Thorstensen tidligere denne uken.

Hønefoss har virkelig vind i seilene for tiden, etter en litt tung start på sesongen. Laget tok blant annet et sterkt bortepoeng mot Lillestrøms reservelag mandag kveld (2-2). I øyeblikket ligger altså Hønefoss på en 5. plass på tabellen.

Hallingdal ligger på sin side under nedrykksstreken før helgens serierunde i 2. divisjon, riktignok med en kamp mindre spilt enn tabellnaboene i bunnen.

For Hønefoss-damene er det vel verdt å huske at Hallingdal så langt ikke har vunnet en eneste kamp på bortebane.

Møtet med Hallingdal er for øvrig siste kamp før ferien for HBK. Etter denne serierunden venter nemlig en fotballferie fram til søndag 6. august. Da kommer Stabæk 2 på besøk på AKA Arena.

Artikkeltags