HBK forsterker med Lillestrøm-spiller i opprykksjakten

FORSTERKER: HBK-trener Jan Gundro Thorstensen er fornøyd med å ha sikret seg Madelen Dalland Larød før de siste avgjørende kampene i 2. divisjon.

FORSTERKER: HBK-trener Jan Gundro Thorstensen er fornøyd med å ha sikret seg Madelen Dalland Larød før de siste avgjørende kampene i 2. divisjon. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Anvendelige Madelen Dalland Larød har meldt overgang til Hønefoss, og får dermed med seg en spennende innspurt i 2. divisjon.

DEL

20 år gamle Madelen Dalland Larød har vært kaptein på Lillestrøm 2s lag denne sesongen, men har ikke fått tilbud om A-kontrakt. I HBK er stemningen meget god etter at Lillestrøm-spilleren bestemte seg for at Aka arena er neste stoppested i karrieren.

– Vi er kjempestolte over at hun har valgt HBK. Hun hadde tilbud fra andre klubber. Dette viser at vi gjør noe riktig i Hønefoss, sier trener Jan Gundro Thorstensen.

Trenger flere hoder

Madelen Dalland Larød går for å være en anvendelig spiller. I utgangspunktet er hun midtstopper, men kan spille på backplass og midtbanen.

Signeringen er gjort med tanke på høsten, der sykdom og karantener på grunn av gule kort er reelle utfordringer for et HBK-lag som i øyeblikket har los på opprykkskvalik. I tillegg viser Kolbotn interesse for Silje Nyhagen.

– Flere hoder trengs. Dette vil bidra til å skjerpe laget på trening og i kamp, sier HBK-treneren.

På plass allerede søndag

Etter planen vil Madelen Dalland Larød få sin Hønefoss-debut søndag ettermiddag når Kongsvinger 2 kommer på besøk.

Ifølge Jan Gundro Thorstensen kommer de ikke til å hente flere spillere nå i høst.

Artikkeltags