HBK-damene fikk juling i Polen

SCORET TRØSTEMÅL: Ingrid Nordbø scoret HBKs eneste mål, da det ble 1-9 tap i en treningskamp mot polske Medyka Konin. Her fra en tidligere kamp mot Kolbotn 2.

SCORET TRØSTEMÅL: Ingrid Nordbø scoret HBKs eneste mål, da det ble 1-9 tap i en treningskamp mot polske Medyka Konin. Her fra en tidligere kamp mot Kolbotn 2. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

HBKs damelag er på treningsleir i Polen og spilte i helgen en treningskamp mot Medyk Konin. Det endte i et 1–9 tap for HBK-damene.

DEL

Ifølge polske rapporter var nivåforskjellen åpenbar allerede fra start. Og hjemmelagets scoringer kom i rask rekkefølge i åpningsminuttene, og etter 45 minutters spill var stillingen 5–0. Hønefoss slet med å skape stort, og traff kun mål en eneste gang i løpet av kampen, etter en feil fra Medyk Konin. Alene med keeper ordnet Ingrid Nordbø HBKs trøstemål i 1-9-tapet.

Polakkene skulle etter planen i all hovedsak stille med juniorer i alderen opp til 19 år, men ifølge rapportene møtte HBK et A-lag.

Medyk Konins A-lag gikk til topps i den polske eliteserien forrige sesong, med ni poengs margin til serietoeren. Den polske serien starter opp igjen førstkommende lørdag.

Fredag dro altså HBK på treningsleir til Polen for å lade opp til høstsesongen. I løpet av oppholdet venter daglige fotballøkter, basisaktiviteter og andre aktiviteter for 2. divisjonslaget.

– Jeg tror det blir en bra balanse nå som jentene skal samles igjen og ikke minst det å komme i gang skikkelig med treninger og kjenne på formen, fortalte spillende trener Silje Nyhagen før avreise.

Andre halvdel av sesongen sparkes i gang søndag 6. august med hjemmekamp mot Stabæk 2.

Artikkeltags