Johansen fikk sparken

Roar Johansen og Luis Berkemeier Pimenta har fått sparken som trenere for HBK.

Roar Johansen og Luis Berkemeier Pimenta har fått sparken som trenere for HBK. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Roar Johansen og Luis Berkemeier Pimenta har fått sparken som trenere for HBK. De to hadde ingen tillit i HBK-styret lenger, og onsdag ble de løst fra kontrakten.

DEL

HBK-styret og daglig leder Rolf-Magne Walstad har gjennomført en grundig evaluering av trenerteamet, og i dag tidlig kom pressemeldingen alle HBK-fans har ventet på de tre sistedagene. Johansen og Pimenta fikk til slutt sparken, selv om klubben selv ikke bruker slike uttrykk.

- I denne prosessen har vi hatt en god dialog med Roar og Luis. Spillergruppen har også vært konsultert underveis, sier Terje Raastad, styreleder i HBK.

Han opplyser at bakgrunnen for enigheten om å avslutte samarbeidet, er todelt: Svake sportslige resultater og samarbeidsproblemer internt i trenerteamet. Utover dette ønsker vi ikke å gi ytterligere kommentarer om årsakene til trenerfratredelsene, fremholder han.

Styret og daglig leder har nå fullt fokus på å få ansatt et nytt trenerteam.

- Vi er i dialog med aktuelle kandidater. Forhåpentligvis kan vi presentere et nytt trenerteam i løpet av meget kort tid, opplyser Raastad.

- Vi ønsker å takke Roar for innsatsen i 2014. Samtidig er det grunn til å uttrykke stor skuffelse på både hans og klubbens vegne for at vi ikke lykkes så langt i denne sesongen, sier Rolf Magne Walstad, sportssjef/ konstituert daglig leder i HBK.

Han presiserrer også at assistenttrener Luis Berkemeier Pimenta har gjort en formidabel jobb med talentene i Hønefoss Ballklubb de siste årene, med satsingsprosjektet

- Vi er imidlertid på Luis' og klubbens vegne skuffet over at vi ikke har lykkes med vårens prosjekt med HBKs A-lag, sier Walstad.

Artikkeltags