HBK vil kjøpe Beugre

HUMØRSPREDER: Ivorianeren Kevin Beugre stortrives i HBK, og har alltid et stort smil på treningsfeltet. Nå åpner han for å bli i HBK utover leieperioden.

HUMØRSPREDER: Ivorianeren Kevin Beugre stortrives i HBK, og har alltid et stort smil på treningsfeltet. Nå åpner han for å bli i HBK utover leieperioden. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Kevin Beugre har blitt en publikumsfavoritt i HBK etter flere mål i de siste kampene. Nå vil HBK prøve å kjøpe den unge spissen.

DEL

Daglig leder i HBK, Rolf-Magne Walstad, sier at klubben ønsker å kjøpe unggutten.

Kevin Beugre er for tiden på utlån fra Ivoire Academie i Elfenbenskysten. I utgangspunktet skulle låneavtalen vare i ett år fra 1. august 2010, men nå er Hønefoss BK i forhandlinger om å kjøpe den talentfulle unggutten.

– Vi er i reelle samtaler om å kjøpe Kevin. Da vi inngikk leieavtalen skaffet vi oss samtidig en opsjonsavtale på å kjøpe Kevin, og vi ble også enige om prisen da avtalen ble inngått i august i fjor, sier Walstad.

LES OGSÅ: - Dette er mine første mål i 1. divisjon

Unggutten fra Elfenbenskysten har imponert nok til at både trenerne og lederne i HBK nå ønsker å kjøpe ham fri fra utleieavtalen, men Walstad avkrefter at avtalen allerede er i boks til tross for opsjonsavtalen.

– Ingenting er avklart enda, og dette må foregå på en formelt riktig måte, men ut fra det Kevin har vist for oss så mener vi at det kan være hensiktsmessig å kjøpe han, sier HBK-sjefen.

HBK har slitt med økonomien de siste årene, og til tross for salget av Davy Claude Angan til Molde så har klubben fremdeles en noe anstrengt økonomi. Et kjøp av Kevin Baugre skal likevel være innenfor klubbens økonomiske rammer ifølge Rolf-Magne Walstad.

– Kevin blir uansett ikke noen dyr spiller for oss, og prisen ble vi enige om allerede da utlånsavtalen ble underskrevet i fjor, sier Walstad.

Beugre scoret senest to mål i mandagens seriekamp mot Bodø/Glimt, og står ifølge klubbens egne nettsider foreløpig med fem mål på 12 kamper for HBK denne sesongen.

Artikkeltags