Gå til sidens hovedinnhold

HBK enig med trenerduo

Artikkelen er over 10 år gammel

Hønefoss BK har kommet til enighet med trenerduoen Leif Gunnar Smerud og Pål Arne Johansen. Den unge trenerduoen vil signere en treårskontrakt med klubben i morgen. FÅ GRATIS NYHETSVARSEL PÅ MOBILEN: Send RBLADNYHET til 2005.

Ingen i HBK-systemet vil bekrefte ansettelsen av trenerduoen, men klubben har kalt inn sponsorer, presse og andre med tilknytningen til klubben til møte i morgen. Der vil klubben presentere sin nye trenerduo.

Leif Gunnar Smerud (33 år) får rollen som hovedtrener i klubben, mens Johansen (33 år) skal fungere som assitenttrener. Med seg i støtteapparatet får de keepertrener Morten Bakke, fysioterapeut Christian Thorbjørnsen og spillerutvikler Håkon Wibe Lund.

LES OGSÅ: - Tar over HBK

Forhandlingene ble i dag avsluttet telefonisk med Johansen på ferie på Kapp Verde og med Smerud hjemme i København, men etter det Ringerikes Blad erfarer er avtalen forpliktende og de formelle papirene vil bli underskrevet nede i Idrettsparken i morgen.

Pål Arne Johansen jobber i dag på Toppfotballsenteret, og har tidligere jobbet som spillerutvikler i Lyn, assistenttrener i Groruddalen BK og assistenttrener for kvinnelandslaget. Smerud er nå assistenttrener på kvinnelandslaget, etter å ha tatt over for nettopp Pål Arne Johansen. 33-åringen har tidligere vært trener i Mandalskameratene.

ER LEIF GUNNAR SMERUD OG PÅL ARNE JOHANSEN RIKTIGE TRENERE FOR HBK? Si din mening her