HBK enig med trenerduo

Leif Gunnar Smerud og Pål Arne Johansen.

Leif Gunnar Smerud og Pål Arne Johansen. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Hønefoss BK har kommet til enighet med trenerduoen Leif Gunnar Smerud og Pål Arne Johansen. Den unge trenerduoen vil signere en treårskontrakt med klubben i morgen. FÅ GRATIS NYHETSVARSEL PÅ MOBILEN: Send RBLADNYHET til 2005.

DEL

Ingen i HBK-systemet vil bekrefte ansettelsen av trenerduoen, men klubben har kalt inn sponsorer, presse og andre med tilknytningen til klubben til møte i morgen. Der vil klubben presentere sin nye trenerduo.

Leif Gunnar Smerud (33 år) får rollen som hovedtrener i klubben, mens Johansen (33 år) skal fungere som assitenttrener. Med seg i støtteapparatet får de keepertrener Morten Bakke, fysioterapeut Christian Thorbjørnsen og spillerutvikler Håkon Wibe Lund.

LES OGSÅ: - Tar over HBK

Forhandlingene ble i dag avsluttet telefonisk med Johansen på ferie på Kapp Verde og med Smerud hjemme i København, men etter det Ringerikes Blad erfarer er avtalen forpliktende og de formelle papirene vil bli underskrevet nede i Idrettsparken i morgen.

Pål Arne Johansen jobber i dag på Toppfotballsenteret, og har tidligere jobbet som spillerutvikler i Lyn, assistenttrener i Groruddalen BK og assistenttrener for kvinnelandslaget. Smerud er nå assistenttrener på kvinnelandslaget, etter å ha tatt over for nettopp Pål Arne Johansen. 33-åringen har tidligere vært trener i Mandalskameratene.

ER LEIF GUNNAR SMERUD OG PÅL ARNE JOHANSEN RIKTIGE TRENERE FOR HBK? Si din mening her

Artikkeltags