Har signert for HBK

Arnor Adelsteinsson har vært fast på høyrebacken i hele høst, og har nå skrevet under en toårskontrakt med HBK.

Arnor Adelsteinsson har vært fast på høyrebacken i hele høst, og har nå skrevet under en toårskontrakt med HBK. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Arnor Adelsteinsson var i HBK på lån, men har nå blitt klubbens første signering etter opprykket.

DEL

Arnor Adalsteinsson signerte tirsdag en toårskontrakt med Hønefoss BK. Den anvendelige forsvarsspilleren ble hentet på lån fra islandske Breidablikk foran høstsesongen, og har tidvis imponert stort på sin høyreback.

HBK sikret seg en opsjon på kjøp av forsvarsspilleren da de skrev under leieavtalen med den islandske klubben, og en fornøyd Adalsteinsson kunne onsdag meddele at han nettopp hadde satt sitt navnetrekk på en permanent avtale med HBK.

– Ja, jeg skrev under på en toårsavtale på tirsdag, og jeg er glad for at avtalen nå er i orden, smiler islendingen.

Forsvarsspilleren imponerte HBK-ledelsen under Breidablikks europacupkamper mot Rosenborg, og han har nå imponert nok i HBK-drakta til å gjøre seg fortjent til en permanent kontrakt med klubben. Etter det Ringerikes Blad erfarer skal overgangssummen for Adalsteinsson være relativt beskjeden.

– Jeg trives veldig godt her, og synes det har fungert veldig godt på banen. Jeg håper jeg får sjansen til å signere en permanent avtale med HBK, uttalte islendingen nylig til Ringerikes Blad. Bare dager senere er han en permanent del av HBKs spillerstall foran den kommende sesongen i eliteserien.

HBK har kvittet seg med flere spiller de siste ukene, og signeringen av Adalsteinsson er etter det Ringerikes Blad erfarer sannsynligvis den første av flere klubben vil gjøre i ukene før nyttår.

HVILKE FLERE SIGNERINGER HÅPER DU HBK GJØR FØR NESTE SESONG? Si din mening her

Artikkeltags