Gir seg i HBK

Christoffer Dahl gir seg i HBK, fire måneder før kontrakten hans går ut.  - Jeg mangler motivasjon til å fortsette, sier Dahl.

Christoffer Dahl gir seg i HBK, fire måneder før kontrakten hans går ut. - Jeg mangler motivasjon til å fortsette, sier Dahl. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Christoffer Dahl gir seg som spiller i HBK etter et drøyt halvt år. - Jeg mangler motivasjon, sier Doffen til ringblad.no

DEL

Midtbanespilleren Christoffer Dahl legger opp som profesjonell fotballspiller i Hønefoss Ballklubb med øyeblikkelig virkning.

Doffen kom til Hønefoss foran denne sesongen. Han har tidligere spilt tippeligafotball i Lyn Oslo, men har tilbrakt de fem siste sesongene i KFUM, før han returnerte til tippeligaspill i HBK.

Doffen har fått med seg 14 kamper for HBK i år, og huskes nok best for seiersmålet mot Rosenborg på Lerkendal 16. mai.

Dahl påpeker overfor ringblad.no at han nå ønsker å returnere til amatørfotball med KFUM i 2. divisjon.

HBKs egne hjemmesider skriver at arbeidet med å finne en erstatter allerede er i gang, men Leif Gunnar Smerud presiserer at det også finnes gode kandidater i klubben allerede.

- Dette er en fin mulighet for andre å flytte seg nærmere laget, og det at spillere kommer og går er en naturlig del av livet i et fotballag, sier Smerud.

Artikkeltags